Devalds Commusic

 

 

 

 

 

Siden handler om det musik, jeg har lavet gennem årene fra da jeg startede med i 1972, hvor jeg spillede klaver i et års tid, men gik så over til at spille på guitar.  I 1974 begyndte jeg også at indspille på min dels kassettebåndoptager samt min gamle spolebåndoptager.  Senere fik jeg en 4-spors spolebåndoptager også tog det for alvor fat med lagkagemusik.

I 1983 fik jeg en 4-spors kassettebåndoptager med krydsfelt og mixerpult, som blev slidt totalt op.

Først i 1989 fik jeg en ny 4-spors kassettebåndoptager med endnu nyere teknik, og der voksede der utrolige mange ideer frem, så mange så den dag i dag hvor jeg stadigvæk har den samme maskine og båndene kan jeg blive overrasket over at høre noget man lavet dengang.

 

I 1995 kom Windows 95, og der fik jeg et program der hed Cakewalk.  Det rykkede vildt meget, der blev lavet nye sange og instrumentalt nummer, som der alt sammen I dag har gjort den store og lærerige forskel i brug af musikken.

I dag laver jeg også en del musik både med rigtige instrumenter, sang, kor, trommer, men også med samplinger, loops, VST instrumenter osv.  Nogle af de gamle numre er blevet re-mixet.  Især er der instrumentalt musik, hvor musikken er bygget op over omkring følelser og stemninger.  Dog er der selvfølgelig også musik med sang samt en afdeling af Dance Music med fuld knald på med ordet i sig selv.

 

Så velkommen til min musik fra perioden 1974 til 2014, noget af det kan virke rædselsfuldt og med dårlig lyd, og noget af det har enten fået eller har en super god lyd.  Dog er det ærligt og fuldt af mange kræfter og følelser, der gør musikken til en oplevelse.Klik, lyt, hør, se, send en kommentar, hvis du har lyst.

 

Steen Devald Weidich

Til Hovedesiden